bijeenkomst

Schisis Nederland Jongerendag 2023

Ook dit jaar is er weer een Schisis Nederland jongerendag georganiseerd voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar, geboren met een schisis. Het programma is bekend en je kunt je al inschrijven.

Deze speciale jongerendag wordt, na een succesvolle eerste editie, voor de 2e keer op rij georganiseerd. Opnieuw is dit een samenwerking tussen Schisis Nederland en de schrijvers van de blog Wij hebben een schisis.

Wanneer en waar?

De dag zal plaatsvinden op zaterdag 11 November 2023 in basisschool de Toonladder- zuilenstein, Lohengrinhof 11-13, 3438 RA Nieuwegein.

Het programma duurt van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur en zal vooral in het teken staan van elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en wie weet nieuwe vriendschappen sluiten. Daarnaast is er voor het ochtendprogramma een leuke activiteit georganiseerd en gastspreker uitgenodigd.

Gastsprekers

Na de lunch staan er ook weer leuke activiteiten en gastsprekers klaar waaruit je de keuze hebt. Mochten beide gastsprekers je nou niet geheel aanspreken, is er de mogelijkheid gezellig een gezelschapsspel te spelen met elkaar.

Kortom, het belooft een dag boordevol leuke activiteiten te worden die je zeker niet wil missen! Ben jij benieuwd naar het gehele programma en wil je je alvast pre-inschrijven? Lees dan gauw verder!

 

Programma

10.00 uur: Ontvangst met koffie en thee

10.15 uur: Welkom: opening door de vrijwilligers van Wijhebbeneenschisis.nl en het bestuur van Schisis Nederland.

10.45 uur: Speeddate: een korte kennismaking met de andere deelnemers in duo’s waarin je elkaar kort leert kennen en dus door wisselt naar je volgende gesprekspartner

11.15 uur: Korte cabaretvoorstelling: film – en theatermaker Bart Melief geeft een cabaretvoorstelling over leven met een schisis en pesten.

12.00 uur: Lunch

13.00 uur: Over de streep Op een interactieve manier kennis en ervaringen uitwisselen over schisis aan de hand van stellingen. Welbekend van het programma ‘Over de streep’, alleen dan in schisisstijl.

13.30 uur: Keuze uit 2 voordrachten of gezelschapsspellen spelen in de aula.

Angelle Chang, voormalig model en fashiondesigner Angelle Chang, voel je voor even een topmodel met schisis.

Dr. Godelieve Damen, KNO-arts in het Radboud UMC Nijmegen vertelt alles over de neuscorrectie.

14.15 uur: Tijd voor muziek: een mooi en muzikaal optreden van Anne van de Ven
14.50 uur: Pubquiz Beantwoord in teamverband vragen over schisis en strijd voor een mooie prijs!

15.15 uur: Gezamenlijke afsluiting: een korte gezamenlijke afsluiting van het programma en voor wie wil, wordt er een leuke groepsfoto gemaakt.

15.30 uur: Borrel.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via dit formulier