Blog

Op de foto!

Schisis Nederland krijgt een nieuwe website, met nieuwe foto’s. In het vroege voorjaar is er een oproep gedaan op sociale media om mensen te werven die mee wilden werken aan het maken van de foto’s. Een korte impressie.

Op de oproep voor modellen zijn reacties in overvloed gekomen! Vanwege de vele reacties moest er (helaas) een keuze gemaakt worden wie zou worden uitgenodigd; een lastige keuze uit zoveel fantastische reacties. Bij de keuze hebben we onder meer gekeken naar variëteit in leeftijd en een goede balans tussen mannen en vrouwen. En leden van Schisis Nederland hadden natuurlijk een streepje voor.

Studio

Er zijn van acht modellen foto’s gemaakt. In een echte fotostudio, met een professionele fotograaf en een visagist werden de modellen voorbereid. Mooie, passende make-up en het haar netjes in de lak. Niet alleen binnen, ook buiten werden foto’s gemaakt.

Verbinding

Veel modellen woonden niet om de hoek, dus maakten er samen een gezellig dagje uit van. Eerst naar de studio, daarna gezellig winkelen of uit eten.

Het was mooi om te zien hoe iedereen zich openstelde om zich te laten fotograferen, maar ook hoe gemakkelijk het allemaal leek te gaan. Een lekker kopje koffie of thee, een praatje met elkaar, verschillende personen die ook samen gefotografeerd wilden worden; de sfeer was goed. Hoewel schisis niet op de voorgrond stond, zorgde het wel voor verbinding met elkaar.

Schisis Nederland bedankt iedereen die heeft meegewerkt aan deze dag. Dutch Casting en Christine van Rooijen fotografie, Shao Lin’s Hair & Makeup, en de modellen: jullie waren fantastisch!