PR en Communicatie

Navigeer direct naar

PR en communicatie

PR en Communicatie team
Deze werkgroep verdeelt zijn aandacht over vier taken: 

  • De redactie van ‘Aanzicht’ stelt tweemaal per jaar de inhoud van het magazine samen, stimuleert anderen een bijdrage te leveren en zorgt ervoor dat de publicatie volgens planning plaatsvindt.
  • Het actieteam Social Media zorgt dat actuele berichten uit de vereniging (aankondigingen, nieuws, oproepen, bijzonderheden) tijdig worden geplaatst op onze sites van facebook, linkedin, twitter en de website. Daarnaast volgt het actieteam hoe op internet aandacht wordt besteed aan schisis, Pierre Robin en Stickler, reageert hier eventueel op, of zoekt contact met de oorspronkelijke informatieaanbieders om vormen van samenwerking of kritische uitwisseling te initiëren.
  • Schisis Nederland staat bij het publiek bekend om zijn informatieve, betrouwbare website. Het PR & Communicatie Team zorgt ervoor dat onze website regelmatig wordt gecontroleerd en geactualiseerd. Waar nodig worden deskundigen ingeschakeld om de informatie aan te vullen en bij te werken.
  • Tot slot werkt het PR & Communicatieteam samen met een externe medewerker aan de samenstelling en publicatie van de nieuwsbrief van Schisis Nederland.