Bestuur

Navigeer direct naar

Het bestuur zet de grote lijnen van Schisis Nederland uit en stuurt de landelijke organisatie van Schisis Nederland aan.

Dick de Haan – voorzitter

“Ik zet me in als bestuurslid, om een voorziening in stand te houden waarmee mensen met of betrokken bij schisis elkaar kunnen ontmoeten, informatie kunnen vinden en om hun belangen te vertegenwoordigen bij behandelaars en in de samenleving.”

Nellienke Duijzer

“Ik wil me graag inzetten voor het organiseren van de Metamorfosedag en de Landelijke Schisisdag en ook het contact houden met de schisisteams en mensen met een schisis.”

Martijn Riet

“Ik doe op dit moment onderzoek naar de manier waarop schisisteams psychosociale ondersteuning bieden aan ouders van kinderen met een aangeboren schisis. Ik hoop met de kennis, inzichten en contacten die ik tijdens het onderzoek op doe, samen met mijn persoonlijke ervaringen, bij te dragen aan goede zorg rondom schisis, Pierre Robin en Stickler.”

Niels van den Berg – penningmeester

“Ik zou graag door middel van mijn rol in het bestuur schisis beter op de kaart zetten in Nederland en mijn ervaringen met een leven met schisis delen. Daarnaast vind ik de cijfers natuurlijk leuk en daarom ben ik ook gevraagd als penningmeester.”