skip to Main Content

Momenteel werkt Schisis Nederland aan een project om kinderen met een schisis te helpen een beter zelfbeeld te krijgen. Dat willen we doen met een mascotte. We nodigen kinderen met een schisis en hun ouders uit om mee te denken bij de ontwikkeling van de mascotte.

afbeelding pop met vraagtekenenMet het project wil Schisis Nederland in de eerste plaats jonge kinderen met een schisis ondersteunen bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en het vergroten van hun zelfvertrouwen. Ook willen we het mogelijk maken dat kinderen elkaar online kunnen ontmoeten.

Module voor ouders

Bij het project hoort een module voor ouders. Daarin beschrijven we wat de gevolgen van het hebben van een schisis op familie en leeftijdsgenoten en op de gevoelens van het kind (kunnen) zijn en hoe ouders hun kind hierin kunnen ondersteunen.

Wil je meedenken?

Mocht jou dit project aanspreken en denk je bijvoorbeeld graag mee over hoe de mascotte eruit zou moeten zien en/of wat belangrijk is voor een online platform, stuur dan vóór 14 oktober 2021 een e-mail met een omschrijving van wie jij bent naar [email protected].

Back To Top