skip to Main Content

Verenigingsdag Schisis Nederland

Datum/Tijd
10 april 2021
10:30 - 15:00

Categorieën Geen Categorieën


Op zaterdag 10 april ben je van harte welkom tijdens de jaarlijkse online Verenigingsdag (10.30-15.00 uur). Een dag speciaal voor leden en vrijwilligers. Samen bouwen aan onze vereniging! Doe je mee?

Programma

 1. Welkom en introductie om 10.30 uur
 2. In gesprek: Is dit mijn vereniging? Waarom wil ik daaraan meewerken? En hoe kan het nog beter?
 3. Gast: Florence Heijsters, arts-onderzoeker plastische chirurgie
 4. Lunch in eigen kring tussen 12 en 13 uur (dit broodje mag je zelf smeren)
 5. Algemene Ledenvergadering*
  – korte presentaties van onze werkgroepen en activiteiten: stand van
  zaken en plannen
  – vaststellen van het jaarverslag en de jaarrekening van 2020 en de
  begroting van 2021
 6. Afsluiting omstreeks 15.00 uur

* Alleen mensen die lid zijn van Schisis Nederland hebben stemrecht tijdens de ALV.

Wat houdt de Verenigingsdag in?

De Verenigingsdag van Schisis Nederland is een jaarlijkse ontmoetingsdag waarop de mensen in de vereniging en het functioneren van onze vereniging centraal staan. Het doel van de Verenigingsdag is aandacht geven aan en waardering ervaren voor de wijze waarop we met elkaar bijdragen aan de doelstellingen van Schisis Nederland.

Schisis Nederland wil haar doelstellingen bereiken door middel van activiteiten. Het streven is om deze activiteiten zoveel mogelijk te laten organiseren en uitvoeren door werkgroepen, die zijn samengesteld uit meerdere leden, overige vrijwilligers en waar gewenst ook professionals, zoals schisis-deskundigen en medewerkers van Het Landelijk Bureau.

Op de Verenigingsdag presenteren het bestuur en de werkgroepen hun plannen en resultaten aan elkaar, met de intentie ideeën en ervaringen uit te wisselen en hun werkwijze te bespreken.

Het bestuur vindt het enorm belangrijk dat iedereen die een steentje bijdraagt aan onze vereniging, dit als een plezierige en zinvolle vrijetijdsbesteding ervaart. Daarom hopen we dat veel leden aanwezig kunnen zijn en willen meedenken over de manier waarop we met nog meer enthousiasme onze activiteiten kunnen realiseren.

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je deelnemen aan deze Verenigingsdag? Meld je dan aan door een mailtje te sturen met je naam en adresgegevens naar info@schisisnederland.nl.

Nadat je je hebt aangemeld, krijg je meer informatie over het programma en hoe je kunt deelnemen.
Wil je alleen de stukken ontvangen voor de ALV en niet deelnemen aan deze dag dan kun je dit ook laten weten via bovengenoemd e-mailadres. Wij zorgen dat de digitale stukken in je mailbox ontvangt.

 

 

Back To Top